Zoals bij elk bedrijf is er ambitie, passie, vakkennis en wilskracht maar dit is geen garantie voor kwaliteit. Het constant toetsen van je eigen organisatie aan de wensen die de markt van je verlangt en daarop anticiperen is wat we altijd hebben gedaan. Al 20 jaar lang staan we voor deze waarden en die ons dwingen oog te hebben voor uw wensen.

Tom Collins is werkzaam als Tuinman en hovenier, voornamelijk in grote delen van Nederland. Vanuit ons bedrijf doen wij zowel het ontwerp en het onderhoud van kleine en grote stads- en landbouw-tuinen.

Wij geven ook tuin-workshops waar wij onze kennis over onderhoud van uw eigen tuin aanleren en we begeleiden u het opzetten van buurtmoestuinen.

Samen met onze partners breiden we onze diensten verder voor u uit via een Allround hoveniers service.  De centrale kerngedachten zijn ervaring, nauwkeurig werken, eenvoud en een vers aanbod van het breedst mogelijk assortiment  in tuinplanten. Online kunt u als hovenier bij 1 adres uw complete beplantingsplan invullen en bestellen.

Bloemen en planten bestellen

Uw voordelen: Alles op 1 adres via onze webshop te bestellen, uw bespaart veel tijd en reiskosten. Offertes voor uw klanten worden automatisch voor u gegenereerd -U kunt  via uw login bestellingen plaatsen met  keuze uit het breedst mogelijke  assortiment in tuinplanten. Bestellingen worden binnen 5 werkdagen bij u of op locatie afgeleverd.-Alle planten staan bij onze kwekers op de velden tot het moment van bestellen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen  word deze pas gereed gezet, dus hoogste kwaliteit gegarandeerd. Logistiek verzorgen wij het hele traject tot aan uw deur.

Ons team van ervaren medewerkers zorgen dat uw zich kan concentreren op uw core business.