sterkte cadeau,

1. Ze zijn zeer duurzaam

Ja, het is waar – als ze goed verzorgd worden en van goede kwaliteit zijn, kunnen gedroogde bloemen tot meerdere jaren meegaan!

 

Voorbij zijn de dagen dat je een mooie bos verse bloemen op je eettafel hebt staan, om ze vervolgens binnen een week te laten verwelken.Dit is zonder twijfel een game-changer, want hierdoor zijn gedroogde en geconserveerde bloemen een betere investering voor geschenken, huisdecoratie of styling, of zelfs voor bruiloften en andere evenementen.

 

Om ervoor te zorgen dat je gedroogde bloemstuk zo lang mogelijk meegaat, bekijk je onze definitieve gids voor de verzorging van gedroogde bloemen.

 

2. Een geschenk dat blijft geven

Gedroogde bloemen zijn niet alleen super populair op dit moment, maar ze zijn ook een geweldig sterkte cadeau, een cadeau dat blijft geven. Nu het steeds moeilijker wordt om degenen om wie we geven te laten zien dat we aan ze denken, zijn gedroogde bloemen die met één klik aan de deur van onze geliefden worden bezorgd, een revolutie.

 

In feite is bijna de helft van onze bloemstukken verkocht als cadeau voor anderen. Bloemen cadeau geven brengt zoveel vreugde voor zowel de verzender als de ontvanger. Niets brengt meer vreugde dan het zien van een prachtig bloemstuk aan uw voordeur. En in plaats van dat je gulheid wordt vergeten, zijn ze een geschenk dat op de voorgrond van hun huis staat en de ontvanger er voortdurend aan herinnert dat u jarenlang aan hen dacht.

3. Super weinig onderhoud

We hebben allemaal wel eens opgewonden kruiden of kamerplanten gekocht, om er vervolgens achter te komen dat ze wegkwijnen als we vergeten zijn ze op tijd water te geven of te verpotten.

 

Het laatste wat velen van ons vrezen toe te voegen aan onze overvolle agenda is iets anders waar we voor moeten zorgen en aan moeten denken. Het mooie van droogbloemen is dat ze weinig onderhoud vergen. Kies je favoriete plek in huis en BAM daar heb je het, je mooie gedroogde bloemstuk is onderdeel geworden van het decor.

 

Water geven, verpotten, aarde of snoeien is niet nodig. En dan bedoelen we ook echt GEEN, anders maak je je bloemstuk kapot. Staar, bewonder en schep (een beetje) op over hoe geweldig je bewaarde bloemstuk is!

4. Waar voor je geld

Een van de grootste vragen die we krijgen is: waarom zijn gedroogde bloemen zo duur?

 

Hoewel de prijzen van gedroogde bloemen sterk variëren tussen leveranciers, kun je verwachten dat een bos bloemen aanzienlijk meer kost dan een bos verse bloemen. Droogbloemen kopen is dus een slimme investering als je naar een lange termijn decoratie zoekt. Als we het echter zo uitsplitsen, geeft dat een beetje perspectief: Stel dat een verse bos bloemen €50 euro kost, maar 10 dagen meegaat, dan betaal je €5 euro per dag. Laten we daarentegen zeggen dat een gedroogd bloemstuk €100 euro kost, maar 2 jaar meegaat (dat is een understatement), dan betaal je slechts €0,14 cent per dag! Dus ja, gedroogde bloemen geven waar voor hun geld.