Als je een strakke tuin wil die voldoet aan al jouw wensen, dan kun je deze het beste uitbesteden. tuinaanleg Haarlem beschikt over het nodige gereedschap om een perfect resultaat te bereiken. Bovendien kan de vakkundige medewerkers al jouw dromen tot werkelijkheid brengen. Ook als je opeens iets anders bedenkt, kunnen zij met je meedenken. Dit zorgt ervoor dat alles zo wordt als dat je in je hoofd hebt zitten. Hier heb je nu eenmaal ervaring voor nodig en natuurlijk ook het beste van het beste gereedschap. Zo wordt het een investering waar je jarenlang plezier van kan hebben. Je kunt dan lekker tijdens de zomerdagen ontspannen en genieten van de tuin!

De voordelen van een tuinhuis

Een tuinhuis wordt ook steeds vaker gekozen. Dit is omdat het je meer plek geeft voor je tuingereedschap, of een extra ruimte waarin je kunt chillen als het even regent. Bovendien kun je zo altijd buiten zitten. Soms wordt het ook gebruikt als woonruimte voor bijvoorbeeld een van de kinderen of logeerruimte. Daarnaast kun je hem ook zo inrichten dat je hierin bijvoorbeeld je hobby’s kunt doen. De mannen kiezen dan vaak voor een gereedschapsruimte, waar de vrouwen juist weer andere hobby’s hebben. Het is maar net welke wensen je hebt, maar bijna alles is te realiseren. Eveneens zou je er ook een speelruimte voor de kinderen van kunnen maken. Hier kunnen zij hun fantasie loslaten, en toch genieten van hun privacy, zonder dat je ze uit het oog verliest. Natuurlijk is het ook gewoon een mooie eye catcher voor in de tuin. Hij straalt namelijk in de kleur en stijl die jij voor ogen hebt!

Een prachtig perk aan laten leggen

Ook voor tuin timmerwerk Haarlem ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om het aanleggen van een houten border, tot het in elkaar zetten van een compleet tuinhuis. Wij zorgen ervoor dat je jarenlang kunt genieten van het beeld dat jij voor ogen had. Hout is een van de elementen die nooit uit de mode gaat. Er zijn ontzettend veel kleur variaties mogelijk, maar ook zijn er veel verschillende structuren. Je kan kiezen voor het grove hout, maar ook voor het netjes en gladde hout wat helemaal afgewerkt is. Daarnaast heeft hout een unieke nerfstructuur, waardoor ieder punt in het perk eigenlijk uniek is

Een complete renovatie van je tuin laten doen

Ook voor een complete renovatie van de tuin ben je bij ons aan het juiste adres. Er zijn vaak spullen die een emotionele waarde hebben en dus echt niet weg mogen. Wij kunnen daar dus bijvoorbeeld omheen werken, of daar juist een betere plek voor zien te vinden. Daarnaast is het ook een stuk voordeliger om een bestaande tuin op te knappen, omdat je dan vaak al veel materialen in huis hebt. Zo blijft het toch van jezelf en een kleine verandering kan een grote impact hebben. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en wij adviseren je vrijblijvend.